0 4 min 55 yrs

Det är enormt påfrestande att bära kartonger och möbler en hel dag. För att underlätta flytten är det bra att ha bärhjälp i någon form. För att slippa bära själv är det bästa alternativet att anlita professionell bärhjälp.

Att ha bärhjälp vid en flytt är ovärderligt. Du kan antingen be vänner och familj om bärhjälp men du kan även anlita en flyttfirma. Även om du får bärhjälp av vänner behöver även du bära möbler och kartonger. Om du istället betalar för att få bärhjälp av flyttfirmor göteborg slipper du allt sådant. Det finns en rad olika fördelar med att faktiskt ta hjälp med flytten av en flyttfirma. För det första slipper du att bära tunga saker i dåliga ställningar, vilket sparar slitage på din kropp, och för det andra slipper du tänka på själva flytten, vilket kan vara skönt. En flytt innebär ofta mycket stress och att ha anlitat bärhjälp kan ta bort mycket stress.Nycklar till bostaden

Ta in flera offerter
Om du har bestämt dig för att boka professionell bärhjälp är det viktigt att du gör ett bra val när det kommer till vilken flyttfirma som du väljer. Det är inte alla företag som har rent mjöl i påsen och för att slippa bekymmer med flytten är det bra att göra lite research. Leta reda på några flyttfirmor som du tycker verkar bra och be sedan om en offert från alla parter. Dessa offerter jämför du sedan med varandra för att se vem som erbjuder bäst pris i förhållande till det arbete som kommer utföras. Det bästa är att hitta en flyttfirma som kan erbjuda fast pris. Då vet du vad summan kommer att landa på redan från början.

Kostnad för bärhjälp
Vad det kostar att anlita en flyttfirma varierar. Det brukar kosta omkring 500-1000 kronor per timme för två man som flyttar och en lastfordon. Priset kan variera beroende på hur långt bohaget ska flyttas och om det finns några otympliga möbler som exempelvis ett piano.

Be flyttfirman om referenser
Innan du anlitar någon som helst bärhjälp är det bra att ta referenser från företaget i fråga. Be om mer än en referens. Ring referenserna och fråga om hur deras upplevelse var när de anlitade flyttfirman och om det var nöjda med servicen. Ifall ett företag inte vill ge ut några referenser kan det vara klokt att vända dig till ett annat företag. Det indikerar på att något inte står helt rätt till med företaget. Det brukar även finnas omdömen och recensioner att ta del av på nätet om de flesta flyttfirmor.

Bärhjälp vid flytt

4 min 55 yrs